Tipy: Jak zabavit děti při špatném počasí

“Chčije a chčije” - legendární, ne příliš slušná, filmová hláška*… Ano, ale to je to první, co nás, dospělé, napadne, když několik dní v kuse prší a děti už lezou nudou i po stropě! 

80

Už jste s dětmi hráli všechny deskové hry, co máte doma nejméně 20x - Člověče, nezlob se!, Sázky a dostihy, Domino, šachy, Kloboučku hop, Loupežníky, Carcassonne, Activity… ? Také máte za sebou asi sto kol Prší, Kanasty a Žolíků, už jste si s dětmi asi milionkrát rozdali Dobble a procvičili si (neúspěšně - děti prostě vždy vyhrají) paměť u pexesa? Děti už poskládaly všechny puzzle v bytě a opět postavily celé město z Lega?? 

Už jste venku proběhli všemi kalužemi, máte promočené dokonce gumáky i pláštěnky? Prošli jste už všechna muzea - přírodovědné, zemědělské, historické...? Zkusili jste všechny zábavné parky v okolí - navštívili jste skákací hrady pro malé děti či jump arény pro ty větší děti? Znáte už všechny dětské koutky a herny? Byli jste si zaplavat v aquaparku? Byli jste dokonce i v kině na všech dětských filmech? Přečetli jste už několik knížek??? Děti dokonce už i sedí u svých mobilů či hrají hry tipu gameboy... a to opravdu nechcete!! Co ale dělat dál? Uklizeno máte samozřejmě také… 

Tak co si zase udělat trochu "nepořádku" a tentokrát se vyřádit kreativně a výtvarně? Máme pro Vás totiž tipy na kreativní tvoření, které Vás i Vaše děti zabaví na další nekonečné minuty, kdy venku jen prší a prší! Stačí si jen vybrat 🙂 a užít si společné tvoření. 

90

89

84

 

87

91

85

Věříme, že si vyberete! Klidně se nám pak pochlubte výsledkem na Instagramu - přidáním hashtagu #artmagico_official nebo v naší FB skupince Artmagico - inspirace pro kreativní tvoření. Více tipů na tvoření najdete na našem YouTube kanále či našem blogu, Instagramu a Facebooku. 

81

Přečkejte deštivé dny s úsměvem a užívejte si vzácný čas strávený se svou rodinou, který nic nenahradí!

Vaše Artmagico 

* hláška z filmu "Na samotě u lesa"