Inspirace na kamínky s anděly

Malování kamínků je milá zábava, která přináší hodně radosti. Protože se blíží 2. listopad - Dušičky, tak bychom Vám rádi poskytli inspiraci na kamínky s motivem andělů, jenž jsou nadpřirozené bytosti, poslové mezi lidmi a bohy a jsou spjati právě s tímto svátkem zesnulých.

Na každý kámen můžete namalovat jedinečný andělský motiv, přičemž můžete zkombinovat křídla, svícny a květiny. Přidání jemných detailů, jako jsou zlaté nebo stříbrné akcenty, přinese do Vašich kamínků nádech elegance. Inspirujte se přírodními barvami, abyste vytvořili klidnou a duchovní atmosféru. Ať už se rozhodnete malovat tradiční anděly nebo vytvořit jejich modernější varianty, Vaše "malá" umělecká díla poslouží jako krásný projev vzpomínky na ty, kteří již nejsou mezi námi. Andělé jsou také krásní jako vánoční motiv a malované kamínky s nimi Vám mohou posloužit jako slavnostní dekorace po celý podzim až do těchto krásných zimních svátků. 

Na kamínky můžete malovat akrylovými fixy či akrylovými barvami, či je kombinovat navzájem. Pokud budete kamínek chtít položit venku jako putovní, nezapomeňte obrázek zafixovat, aby vydržel své putování co nejdéle. 

Zde je inspirace na malované andílky

akrylové fixy malují anděla

anděl na kamínku malovaný fixy

Andělský kámen

andělský kamínek malován fixy

anděl s růží

andílek na kamínku malovaný fixy

malovaný kamínek fixy

milý kamínek s andílkem

roztomilý anděl na kameni

rudý anděl

roztomilý andílek

kamínek s andělem

namalovaný anděl fixy

milý anděl na kamínku

malovaný anděl fixy

kamínek s andělem

kámen s andělem

andílek na kamínku

andílek na kameni

Anděl na kamínku

Hezké podzimní dny

Vaše Artmagico