Podzimní dekorace

Podzimní dekorace bývala až donedávno často opomíjená, ale v posledních letech se stává stále populárnější. Stejně tak, jako se výzdoba jarní váže k Velikonocům, se ta podzimní váže čím dál více k dušičkám nebo americkému Halloweenu.

Času je v dnešní hektické době málo a proto přinášíme několik typů jak zvelebit a oživit Váš byt či zahradu pomocí fix Artmagico. Malovat fixami můžete na všechny povrchy, proto se nebojte a pojďte do toho s námi.

Artmagico dýně černá

Malujeme na kamínky

Nemáte doma moc prostoru? Nevejde se Vám do bytu velká dýně, ale přitom je to podle Vás moc hezká dekorace? Tak co si ji zkusit namalovat na kamínek? Použít můžete fixy, ale i barvy. Co si zkusit dýni vytečkovat? K takovému obrázku potřebujeme - kamínek, tečkovací sadu a akrylové barvy. No a pak už jen tu chuť tvořit.

 Artmagico tečkovana dýně

Malujeme na dřevo

Chcete si ozvláštnit výzdobu jednoduše a efektně? Zkuste dřevěnná kolečka. Malování na ně je snadné a můžou sloužit nejen jako dekorace, ale i krásný dáreček třeba při návštěvě u sousedů :) Malovat můžete jakékoliv téma stejně tak jako na kamínky, jen využití dřeva je praktičtější a nemusí sloužit pouze jako dekorace, ale plní i praktické úkoly, třeba jako podtácek pod horký nápoj.

podzimní dekorace - podtácek artmagico

 

Malujeme na plátno

Malování na různé netradiční materiály není nic pro Vás? Pak sáhněte po malířských panelech a vytvořte obrázek třeba do dětského pokojíčku :)

 Dyně malovana artmagico

Malujeme na dýně

Ano i to můžete vyzkoušet. Je holý fakt, že vyřezaná dýně nám nevydrží jako dekorace moc dlouho, i když je sama o sobě moc hezká, můžeme si ji zkusit pomalovat, ať už motivem vítající podzim, nebo něčím strašidelnějším.

dyne malovana Artmagico podzim

Dyne malovana artmagico

 

Malujeme na sklo

Chystáte si domácí šťávy? Co třeba takovou zdravou šípkovou? A nechcete se rovnou inspirovat i v krásném zdobení lahve? Pomocí fix Artmagico to zvládnete snadno a rychle během chviličky a výsledek bude stát za to :)

Artmagico sklenice

Malujeme na květináče

Kdo by doma neměl alespoň jednu kytičku? Pokojové rostliny ztrácí své květy a z nedostatku světla nezáří tak jako v létě. Tak proč jim nepřimalovat barevný květináč? A co do toho zapojit i děti? Veselý květináč si můžou dát do pokojíčku a nebo ho vyrobit jako dáreček babičce.

 artmagico květinač tvorime s detmi

 

Inspiraci pro Vás připravila Maruška, Míša a Verča.