Nápady na dárek ke dni otců

Milujeme vytváření a dávání dárků, a protože se blíží velmi důležitý svátek, s radostí Vám přinášíme inspiraci právě k tomuto dni. Každou třetí neděli v červnu je svátek všech otců, tátů a tatínků, tak se pojďte podívat, co byste jim mohli vytvořit a následně jim darovat a překvapit!

Inspirace máme hodně hlavně díky Vám, našim klientům, fanouškům a partnerům! Jste velmi šikovní a kreativní, a tak věříme, že vytvořit dárek s produkty Artmagico na míru Vašim tatínkům, bude pro Vás či pro Vaše děti hračka! 

Zde jsou naše tipy: 

Malovaný kamínek - tátové jsou hlavně muži a stále mají duši malého kluka. Mužské koníčky jsou pro ně odpoutání od reality a ne jeden muž miluje rychlá auta! Proto namalovat takového “koně na 4 kolech” třeba na kamínek, bude mít jistě velký úspěch! 

Kamínek namalovala barvami Artmagico geniální malířka Monika Fialová.

67

Malované plátno - snad každý táta chodí se svými syny (ale i s dcerami) sledovat vláčky na nádraží. Vlaky jsou fascinující stroje a láska k nim zůstává v jejich srdcích po celý život. Zkuste na plátno zvěčnit nějakou plechovou "lásku" Vašeho tatínka, určitě bude dojatý a vykouzlíte mu úsměv na tváři. 

Toto pláno namaloval akrylovými fixy dual peny “mistr na doly a vlaky “ Luboš Černý. 

68

Pomalovaná helma - je Váš tatínek hokejista či miluje jiný sport, kde potřebuje helmu na hlavu? Víte, že na helmy se dá kreslit a malovat akrylem? Ne? Tak zde je skvělá inspirace právě na proměnu helmy. Malba na plastu se fixuje akrylovým lakem. 

Helmu pomaloval náš šikovný zákazník Tomáš Veselý za pomocí airbrushe a akrylových fix prémium s extra jemným hrotem.

69

Podtácek z břidlice či ze dřeva - pije Váš otec český národní mok - pivo? Pokud ano, co mu vytvořit originální podtácek, ať už ze dřeva nebo z kamene - břidlice? Můžete na něj namalovat třeba Supermana! Věříme, že i Váš milovaný otec jedním ze supermanů ve skutečnosti je! 

Tento překrásný břidlicový podtácek namalovala našimi štětci a akrylovými barvami skvělá Monica Art - Monika Pešatová, která také vydala knihu o malbě na kámen.

70

 

Malované boty - i muži se chtějí líbit, tak proč jim neudělat radost třeba originální malbou na boty! Je to velmi populární a třeba ze starých bot uděláte boty “nové”, které bude Váš tatínek o to raději nosit! 

Z těchto obyčejných bílých bot udělala boty nepřehlédnutelné fantastická Miru-maluje - Mirka Podrabská, a to za pomoci akrylových fix s extra jemným hrotem, kde najdete i zlatou fixu! 

72

 

Hrnek - má rád Váš táta kafíčko? A má svůj oblíbený hrníček? Asi ano.. ale pokud mu namalujete hrníček nový, např. s nápisem “Nejlepší táta” nebo třeba s borůvkou (pamatujete na filmy Básníci se Štěpánkem a na jeho Borůvku?), určitě ho tím potěšíte! Na keramiku je super použít brush pens či fixy premium s jemným hrotem, kterými jde na keramice či porcelánu hezky tečkovat. Keramika se musí po malování fixovat. 

serial fotky na blog (8) (1)

Malované tričko - pokud chcete veselý dárek, tak jednou z variant je vytvořit a namalovat vtipné tričko. Zde se meze nekladou a můžete se vyřádit. Malovat a kreslit můžete jak barvami a tak fixy. Akrylová barva se musí po malování zafixovat zažehlením přes pečící papír. 

tricko

Snad jsme Vás naladili na tvoření pro Vaše nejmilejší tatínky. Věřte, že budou rádi za takový dárek z lásky, i když jsou to jen drobnosti a úsměvné maličkosti. Pro více inspirace, koukněte na náš facebook nebo instagramový účet. 

Vašimi výtvory se nám můžete pochlubit buď na FB skupince: Artmagico - inspirace pro kreativní tvoření nebo na instagramu vložte tzv. hashtag #artmagico či #artmagico_official a my Vaše díla rádi nasdílíme v našich stories! 

Vše nejlepší tátům a tatínkům

Vaše Artmagico