Inspirace na podzimní dekorace z listí

Podzim je kouzelná část roku, kdy příroda přechází z veselých barev do teplých odstínů. Proč nevyužít tuhle magickou atmosféru k tomu, abyste přinesli do svého domova kousek podzimní krásy? Listy, které spadají ze stromů v odstínech rudé, oranžové a hnědé, se stávají inspirací pro jedinečné dekorace. Podzimní plody - kaštany, žaludy, jeřabiny, trnky, dýně různých tvarů, větvičky a květiny - to vše můžete použít pro navození té pravé atmosféry.

Z podzimních listů vytvoříte věnec na dveře. Kombinujte různé druhy a barvy listů, přidejte do toho několik plodů a vytvořte originální a barevný prvek na vstupních dveřích.

Vyberte několik ozdobných dýní a jablíček a ozdobte s nimi svůj stůl. Mohou být v různých velikostech a barvách, což dodá Vašemu stolu podzimní atmosféru. Přidejte svíčky v teplých odstínech a vytvořte si tak útulné prostředí. Vytvořte si podzimní aranžmá ze sušených květin či zajímavých větviček. Nezapomeňte i na vůně, opět je tu období vůně skořice, hřebíčku a jablek. 

Zkrátka, podzim je ideální čas na to, abyste propojili přírodu s Vaším domovem. S trochou kreativity a lásky k detailům můžete vytvořit prostředí plné podzimního pohádkového kouzla, a to jen za pomoci přírody. 

 dekorace podzimu a jeřabin

dekorace z listů a plodů

dekorace z listů

krása podzimního tvoření

lísty a lístečky v barvách podzimu

obraz z podzimu

oranžová podzimu sluší

oranžové dekorace

oranžové tvoření s kaštany a listy

podzimní dekorace z listů a dýní

podzimní dýně a šišky

podzimní krása z listů

podzimní kráska

podzimní květy

Podzimní listy

podzimní plody

podzimní tvoření a svícen

podzimní tvoření

podzimní tvoření z listů a plodů

podzimní zátiší

všechny barvy podzimu

 

Krásný podzim 

Vaše Artmagico