Inspirace na malované kamínky s papoušky

Máte rádi papoušky? Víte, že papoušek je geniální maskot pro naši uměleckou značku? Důvodů je hned několik!

  • papoušci mají překrásně zabarvené a pestrobarevné peří - paleta barev Artmagico se neustále rozrůstá, jsme prostě barevní jako papoušci! Barevná paleta má více jak 120 odstínů a Vaše výtvarné projekty tím pádem dostávají nový rozměr.  
  • papoušci jsou velmi kreativní - kreativita je naše druhé já! Celý náš tým je plný tvořivých lidí, které jejich práce velmi baví! Inspirace, kterou Vám přináší, se může projevit ve Vašich uměleckých dílech. 
  • papoušci jsou hraví a chytří - umělecké potřeby jsou prostě hravé a my věříme, že tvoření i bystří smysly a mozek! Věříme, že nové a zajímavé produkty, Vás budou motivovat k novým výtvarným výtvorům.  
  • papoušci jsou přátelští - přátelství je vzácný dar, kterého si vážíme a věříme v něj. Vždy Vám, našim zákazníkům, zůstaneme věrni! Snažíme se, aby ceny produktů byly pro Vás stále cenově dostupné. 
  • papoušci jsou fotogeničtí - ano, na každé fotce prostě vypadají dobře a stejně tak naše produkty, poznáte je vždy a všude! I Vaše dílka budou s kvalitními produkty vždy krásná a originální. 

Lidé papoušky, díky jejich veselé povaze, milují a moc rádi je i malují. Abychom s Vámi oslavili našeho nového maskota, papouška, přinášíme Vám inspiraci na malované kamínky právě s těmito zábavnými tvory! A proč na kamíncích? Protože naše akrylové výrobky jsou na kamínky prostě nejlepší! Tak co, kdo si zkusí papouška namalovat? 

 Papoušek namalovaný fixy na kamínek Artmagico

Artmagico fixy na kamínku

malovaný kamínek s papouškem

namalovaný kamínek s papouškem

papoušek kreslený na kamínku

Papoušek na kamínku

papoušek malovaný na kamenu

Papoušek malovaný na kamínku fixy

papoušek nakreslený na kameni

artmagico fixy na kamínku

růžový papoušek malovaný

Papoušek akrylovými fixy na kamínku zelený

barevný papoušek fixami

barevný veselý papoušek na kamínku

Jak namalovat papouška

 

malujeme papoušky

malujeme papoušky na kamínky

nakreslíme si papouška

nejhezčí papoušek na kamínku

veselý papoušek na kamenu

pomalovaný kamínek s papouškem

S Vašimi krásnými kamínky s náměty papoušků se nám můžete pochlubit na Instagramu, použitím hashtagu #artmagico_official nebo na FB stránce Artmagico – inspirace pro kreativní tvoření.

Vaše Artmagico